Koningsdag 2018 Sperwerstraat

Redactie 23-04-2018
Foto: PRTijdens Koningsdag zal het Boulevard-treintje rondjes rijden door de Vogelbuurt.

Op Koningsdag wordt van 10.00-13.00 uur het 40-jarig jubileum gevierd aan de Sperwerstraat. Wat ooit ontstaan is tussen een aantal buren die spelletjes in elkaar hebben geknutseld voor hun kinderen is uitgegroeid tot een traditie.

De activiteiten starten om 10 uur. Naast de traditionele kinderspelletjes zullen er optredens zijn van de Furie Toeters en het demo team van Sportcentrum Life. Deze optredens zijn onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers goed te zien vanaf de nieuwe locatie van cafetaria "De Sperwer".

Voor de kinderen zijn leuke spelletjes uitgezet. Favoriet is nog altijd het vlaggetjes steken, waarbij kinderen tegen hun ouders strijden om de eer. Na het volbrengen van de spelletjes mogen de kinderen bij de prijzenkraam een leuke prijs uitzoeken. Ter ere van het jubileum zal er een extra prijs als aandenken aan iedere deelnemer worden uitgereikt.

Mocht je het vergeten zijn dat er ooit een trein reed in Maassluis, tijdens Koningsdag zal deze weer gaan rijden. Vanaf de Sperwerstraat zal het Boulevardtreintje om ca. 11 uur zijn rondjes gaan rijden in de vogelbuurt tot ca. 12:30 uur.

Aan de ouders en grootouders is natuurlijk ook gedacht zij kunnen een gokje wagen bij het Rad van fortuin. Waar leuke prijzen te winnen zijn. Ook is er nog de mogelijkheid om als koning of koningin op de foto te gaan.

Ga niet weg voordat je geschminkt wordt door een van de dames.

Jullie komen toch ook weer?