23e M.S.V.'71 Megaweek in aantocht

Redactie 13-04-2018
Jannes, 21 april op de Nacht van M.S.V. '71
Foto: PR

Volgend weekend barst het feest los tijdens de 23e M.S.V.'71Megaweek in Maassluis west. Vrijdag 21 april start de feestweek met een leuke Mega Meezingavond. Zaterdag 21 april staat de Nacht van M.S.V.'71 op het programma. Natuurlijk is huisartiest Ad van Opstal de gangmaker tijdens deze topavond. Met optredens van Alex, Belle Perez, Thomas Berge en Jannes, gaat het dak natuurlijk weer van de tent af.

Alex is met name bekend van zijn debuut nummer, 'een bossie rode rozen', maar heeft daarna nog diverse feesthits gehad zoals 'Een Festival van Liefde', en 'Jij bent veel te mooi'. De mooie Belle Perez werd bekend door samen met Jan Smit Nederland Muziekland te presenteren. Haar muziek is vol van Spaanse invloeden en is erg vrolijk. Zeven jaar geleden maakte het publiek van de Nacht al kennis met Thomas Berge, een geweldige zanger, die elk optreden het beste uit zichzelf haalt. Jannes is een megaster van het Hollandse levenslied en dit jaar 15 jaar in het vak. Deze feestartiesten staan garant voor een fantastische Nacht. De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop.

Woensdag 26 april een ander groot feest in de tent; de OranjeParty. Hierbij zullen de Radio538 DJ's on tour de avond verzorgen. Na twee jaar een ander concept, weer terug naar het feestje van 538 on tour. De Megaweek eindigt 27 april traditioneel op Koningsdag. Vele attracties, een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation en een optreden van Samantha Steenwijk zullen voor de juiste "Oranje" sfeer zorgen.

Kaarten voor de Nacht van M.S.V.'71en Oranje Party zijn nog te koop bij; Café 't Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies, Sigarenmagazijn Hartelust. Meer Megaweek nieuws op www.megaweek.nl.

Hoofdsponsor: Embassy Freight R'dam