Kickboksen voor het goede doel

Redactie 12-04-2018
Foto: []

Zaterdag 7 april hebben bij Fighting4All ruim 50 kickboksers deelgenomen aan een uniek seminar onder leiding van Wahid Wennekes, oud Europees- & Wereld Kampioen kickboksen. Raymond Wolswijk (vader van 1 van de jeugdleden) neemt op 6 en 7 juni deel aan de Alpe D'HuZes. Fighting4All wilde Raymond een financieel steuntje in de rug geven tijdens deze loodzware inspanning voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

Wahid Wennekes is oud kampioen kickboksen uit de jaren negentig. Hij heeft veel internationale ervaring opgedaan als kickbokstrainer, waaronder in Nieuw Zeeland en China. Wahid Wennekes geeft Wereldwijd kickboks seminars en trainingen om zijn kennis en ervaring te delen.

Wahid heeft twee verschillende clinics gegeven. De eerste was volledig gericht op kickboksen voor de jeugd vanaf 8 jaar en de tweede specifiek voor de volwassenen. Binnen deze trainingen heeft men de bekende Mejiro stijl terug kunnen gezien. Fighting4All kan terugkijken op een zeer geslaagde & leerzame middag. Er is door de leden van Fighting4All een mooi geldbedrag gedoneerd. In totaal is er een bedrag van € 600,- opgehaald voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Iedereen die heeft gedoneerd en zich heeft ingezet om dit evenement mogelijk te maken hartelijk bedankt.