Twisted Soul in de huiskamer

Redactie 13-04-2018
Foto: []

De volgende editie van Live in Maasland is op zondagmiddag 15 april. In de huiskamer zijn deze keer Haarlems Conservatoriumstudenten Frederieke Kroone en Jahja Telussa te gast. Samen vormen zij zang/gitaar duo 'Twisted Soul'. Zij brengen een toegankelijk repertoire in de pop/soul hoek. Mooi vertolkte covers van bekende artiesten zoals Norah Jones, Adele, Lianne la Havas en Amy Winehouse. Alles met hun eigen jazzy, bluesy of funky benadering.

Daarnaast luister je ook naar eigen repertoire. Een goed gemetseld, maar bescheiden muurtje van geluid.

Het belooft dus een bijzonder optreden te worden met mooie liedjes in de intieme sfeer van de huiskamer. Wees er snel bij want deze huiskamervoorstellingen zijn steeds snel uitverkocht. De deur gaat om 16:00 uur open, na de koffie en thee starten we om 16:30 uur. Een kaartje kost 10 euro, inclusief koffie of thee vooraf en een drankje na de voorstelling. Kaarten aanvragen gaat via ons e-mail adres liveinmaasland@gmail.com.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle optredens dan kun je je via e-mail ook aanmelden als vriend van Live in Maasland. Daarnaast kun je ons volgen op Facebook www.facebook.com/Cultuur inMaasland