Nieuw in Maassluis: Mobiworks

Redactie 12-10-2017
Foto: JdWNieuw in Maassluis: Mobiworks.

Na 15 jaar ervaring in de wereld van mobiele telefonie heeft Volkan Irmak een nieuwe winkel geopend in Maassluis, aan de Noorvliet 23. Volkan heeft al een ruime klantenkring opgebouwd in zijn vorige bedrijf. Nu werd het tijd voor wat nieuws. Zodoende heeft Volkan besloten om een nieuw bedrijf "Mobiworks" op te richten. Ook bij dit bedrijf staat service en klantgerichtheid voorop.

Na een grote verbouwing heeft Volkan de deuren geopend van zijn nieuwe zaak. Er moeten nog wel wat kleine dingen gebeuren zegt Volkan, maar dat gaat helemaal goedkomen. "Ik kon niet wachten met open gaan". Mijn vaste klanten konden ook niet wachten tot ik weer open ging, daarom heb ik besloten de deuren alvast te openen.

Klanten kunnen bij mij terecht voor de meest uiteenlopende reparaties en accessoires; "ik kan praktisch alles oplossen: software-problemen, nieuwe telefoonschermen, maar ook andere reparaties ". reparaties probeer ik dezelfde dag nog af te ronden, "dit is natuurlijk fijn voor de klant". Daarnaast kan ik originele onderdelen, maar ook imitatie-onderdelen aanbieden. Mobiworks is geopend van 9.00 tot 19.00 uur, en iedere maandag van 12:00 tot 19.00. Daarnaast heeft Mobiworks ook een haal en breng-service. Binnen Maassluis worden de telefoons dan opgehaald, en na de reparatie weer thuisgebracht.

Heeft u problemen met u mobiele telefoon of tablet? Of bent u gewoon op zoek naar leuke accessoires voor uw mobiele telefoon? Neem dan contact op met Volkan via telefoonnummer 010-3112773 of ga even langs bij Noordvliet 23.